Във връзка с получени заплахи за сигурността на Швеция през последите дни, Министерството на външните работи

...
Във връзка с получени заплахи за сигурността на Швеция през последите дни, Министерството на външните работи
Коментари Харесай

МВнР: Заради заплахи за сигурността българите в Швеция да бъдат внимателни

Във връзка с получени заплахи за сигурността на Швеция през последите дни, Министерството на външните работи (МВнР) съветва българските жители, изключително тези, пребиваващи в огромните шведски градове, да бъдат бдителни към протичащото се към тях, с акцент и нараснало внимание при посещаването на всеобщи културни и спортни мероприятия. Това се оповестява на страницата на Ситуационниия център към Министерство на външните работи.

От ведомството напомнят, че при нужда от подпомагане, българските жители в Швеция, могат да се обръщат към българското дипломатическо представителство в Стокхолм, на следните номера: тел.: +46 8 20 25 27; +46 8 723 09 38, както и на телефон за неотложни случаи в извънработно време: +46 707 797 155. Сигнали може да се подават и на имейл адреса на Консулската работа към Посолството:  
 
Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл:, напомнят още от Министерство на външните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР